Wat klanten vinden

Graag nodigen wij jou uit om ook een terugkoppeling te geven over jouw ervaring met Roots coaching & counseling. Je kunt een terugkoppeling geven via het contactformulier. 

Ook zorgen wij ervoor dat er geen namen worden vermeld omdat wij de privacy van onze klanten willen waarborgen.

 

Hieronder lees je enkele reacties van klanten van Roots coaching & counseling.

 

Ruth is een enthousiaste en warme vrouw die overstroomt van de positieve energie. Tijdens onze meetings heeft Ruth me inzicht gegeven in wat belangrijk is voor mij en me de handvatten gegeven om met lastige situaties om te gaan (zowel privé als qua werk). Na onze laatste sessie kijk ik weer met vertrouwen naar de toekomst. Hartelijk dank Ruth!

Na ruim 17 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gaan solliciteren. Ruth heeft mij ontzettend goed en professioneel gecoacht, mij geholpen met mijn sollicitatiebrief up-to-date te maken en mij training gegeven in het voeren van een sollicitatiegesprek. Ze heeft me het vertrouwen gegeven dat als je ergens in gelooft, dat het je dan ook gaat lukken. En het is gelukt en dat voelt ontzettend goed!

Ik heb mijn sessies met jou als zeer positief ervaren en ik heb genoeg handvatten aangereikt gekregen om weer verder te kunnen. Dank voor alle warmte. Het is echt een aanrader als je het even niet meer weet.

Als je echt geconfronteerd wilt worden met jezelf en je intuïtie naar boven wilt halen en leren gebruiken bij beslissingen, dan is dit een mooie uitdaging. Wil je de dingen op een rijtje kunnen zetten en even weten waar je staat op momenten dat je even de weg kwijt bent dan helpt dit echt.

Heeft zeer geholpen bij mijn keus en heeft voor mezelf alle twijfel weg genomen!

Een geweldig warm mens, die haar warmte en compassie met haar medemens weet te combineren met een vlijmscherp inzicht over wat er werkelijk aan de hand is. Zij neemt je aan de hand en leidt je liefdevol naar die plaatsen waar je vragen liggen, maar die tot nog toe te moeilijk waren om te bezoeken. Als coach en als mens een aanrader om contact mee te zoeken!

Ruth heeft op een hele integere, persoonlijke manier mij laten inzien dat een mens vaak dingen overkomt, maar dat nog vaker je zelf keuzes kan / moet maken om je eigen toekomst te bepalen.

Wij hebben Ruth meerdere malen gevraagd als coach op te treden voor werknemers. Alhoewel de aanleiding voor het coachtraject divers was is onze ervaring bij alle afgenomen trajecten bijzonder positief. Ruth is in staat mensen snel inzicht te geven in de kern van de problematiek alsmede in de status die ze hier zelf in hebben. Ruth richt zich hierbij met name op de proceskant en laat mensen zelf de juiste conclusies trekken. Wij hebben Ruth leren kennen als bijzonder professioneel en plezierig om mee te werken. We kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

Ruth heeft me enorm geholpen de juiste keuzes te maken, Ik heb mijn passie weer teruggevonden. De extra energie die ik hiermee opdoen, zorgt ervoor dat ik weer erg veel aan kan. Dank je!

Vandaag deze zonnige dag begonnen met een heerlijke en erg bijzondere White Time healing. Een aanrader!

Ruth heeft me een jaar geleden geholpen om mezelf te laten inzien dat ik nog altijd degene ben die mijn eigen keuzes maakt. Sommige dingen overkomen je en daar heb je niet altijd invloed op, leer dit te accepteren. Maar ikzelf ben degene die zelf grotendeels bepaalt welke richting ik in wil en wat ik aankan!

Meditatie naar Akasha om antwoorden te vinden. Een fantastische ervaring die ik iedereen toewens, die met meer inzicht en minder angst wil leven.