Over Roots

Mijn naam is Ruth. De u wordt uitgesproken als een oe, zoals dat in Indonesië gebruikelijk is. Ik ben vernoemd naar mijn oma.  Zij staat symbool voor mijn wortels, mijn oorsprong en het leven vanuit gevoel.  Dit samen is de reden dat ik gekozen heb voor de naam van mijn bedrijf: Roots Coaching & Counseling. Een afgeleide van mijn naam en een verwijzing naar de wortels.

Bij Roots coaching & counseling gaat tijdens de gesprekken de aandacht uit naar jouw kern, jouw wortels. Om daar te komen gaan we uit van jouw gevoel, omdat het gevoel de meest betrouwbare en zuivere graadmeter is. Op deze manier brengen we het verstand en het hart in balans.

Roots coaching & counseling helpt je om weer duidelijkheid te krijgen in jouw loopbaan, in jouw leven. Het helpt als het even niet gaat, als je niet lekker in je vel zit of het allemaal niet loopt volgens verwachting en je er zelf niet meer uitkomt.

Het effect van deze aanpak is dat je vanuit zelfbewustzijn de draad weer oppakt en vol energie en gelukkig in het leven staat zodat je de juiste loopbaan- en of beroepskeuzes en stappen kunt maken.

Wil je graag een keer kennismaken? Neem dan contact op.

 

 

HIER vind je de algemene leveringsvoorwaarden van Roots coaching & counseling.