Loopbaancoaching

Altijd leuk om door oude blogs te struinen. En sommige blogs blijven zeer actueel. Sterker, zeker in de huidige, rare periode waarin wij leven… waarschijnlijk nog actueler dan vorig jaar!

Het artikel waar ik het over heb gaat over het maken van een carrièreswitch, vrijwillig of ongedwongen. Ook wordt er duidelijk uitgelegd wat loopbaancoaching bij Roots coaching & counseling voor jou kan betekenen. Het is het artikel wat vorig jaar door het Udens Weekblad is geschreven rond het thema Carriereswitch.

Een klein stukje uit het artikel:
Een loopbaancoach kan je echt helpen om richting te bepalen en duidelijkheid te kweken, zodat daarin keuzes gemaakt kunnen worden. Mensen zijn soms best bang als ze hier voor de eerste keer komen, omdat ze denken dat ik ga zeggen wat ze ‘moeten’ doen. Maar dat zal ik nooit zeggen, want ik kan mensen niet verder coachen dan hoe ze zijn. Ik ga juist samen met je op zoek naar datgene wat ervoor zorgt dat je gelooft in je eigen verhaal. Dus waar zitten jouw kwaliteiten, wat zijn jouw eigenschappen? Wat maakt dat jij een bepaalde richting zo interessant vindt? Zit dat echt in jou of komt dat door je omgeving?

Wil je het volledige artikel lezen? Klik dan hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief embedded content, klik dan op "accepteer". Bekijk onze Cookieverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.