Roots over een carrièreswitch

Sinds begin dit jaar zit Roots coaching & counseling in D’n Office, een bedrijfsverzamelgebouw in Uden. In dit verzamelgebouw zitten nu ongeveer 70 ondernemingen onder èèn dak. Vanzelfsprekend dat wij ook van elkaars expertises gebruik maken.
Zo  was dit ook vorige week aan de orde. Temmie van uitgeverij Talvi is op zoek naar iemand die haar bij kan praten over het maken van een carrière switch. Ze is bezig met de Vacaturegids, een extra bijlage in het Uden Weekblad.
Ze benaderde mij en zie hieronder het eindresultaat van ons gesprek!

“Een carrièreswitch: je droom achterna
Veranderen van een baan: het is iets wat bij veel mensen zo nu en dan door het hoofd schiet, maar de daadwerkelijke stap wordt niet snel genomen. Maar waarom zou de de gok niet wagen en en je droom achternagaan? …….” lees verder….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 + = 87

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief embedded content, klik dan op "accepteer". Bekijk onze Cookieverklaring.