Is het wel Blue Monday?

Vandaag is uitgeroepen tot Blue Monday van 2018.
Blue Monday is in het leven geroepen door de Engelse psycholoog Cliff Arnall. Hij zegt dat de combinatie van slecht weer, mislukte voornemens en de eerste werkdag van de week ervoor zorgen dat je je extra ongelukkig voelt. Het schijnt de meest deprimerende dag te zijn van het jaar!

 

Dus, best vervelend als je deze dag ook daadwerkelijk als Blue Monday ervaart. Voelt het vandaag ook echt voor jou als Blue Monday? Echt? Heb jij voornemens gemaakt voor 2018 die nu al dreigen te mislukken? Wat jammer!

Dit is niet wat ik jou gun! Zeker niet als  jouw voornemens met werk te maken hebben. Ik gun jou namelijk om werkzaam te zijn in die te gekke baan, dat je weet wat jouw passie is en ik gun het jou dat jij het fijn hebt op jouw werk!

Wil jij stappen ondernemen? Neem dan vandaag contact op voor een kennismakingsgesprek!
Klik HIER om contact op te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.