Maandaggevoel

Heb jij dit maandag gevoel?

Vorige week kwam deze foto voorbij op FB.  Ik dacht nog “Wat een grappig plaatje! Wat grappig bedacht!” Het toverde zelfs een glimlach op mijn gezicht. Toen ik het nog eens goed op mij in liet werken, merkte ik dat ik er wat verdrietig van werd. Ik besefte mij namelijk dat er misschien wel een kern van waarheid in schuilt. En diep in mijn hart hoop ik dat ik er naast zit! 

Want, serieus, dit denk je toch niet echt? Dit voel je toch niet echt zo? Zo erg is het toch niet dat het morgen weer maandag is? Dat is echt niet wat ik je gun!

Ik gun het jou ECHT dat je met een fijn en goed gevoel naar het werk gaat. Dat je een fijne maandag-gevoel hebt! (of dinsdag-, woensdag-, donderdag-  of vrijdag-gevoel!)

Niet het gevoel dat je naar je werk MOET! Maar dat je werk MAG gaan, dat je weer jouw ding mag gaan doen, jouw passie kunt gaan uitvoeren!

En omdat ik jou dit gevoel gun, hebben Nina en ik a.s. vrijdag 7 juli onze workshop Breakthrough to happiness.

Wij willen zo graag dat jij voelt dat een “fijne maandag-gevoel” dichterbij is dan je in eerste instantie denkt. En dat jij de keuze hebt om jouw passie, jouw geluk te bereiken. Wij willen jou daar dolgraag bij helpen. En het kan nog! Wij reserveren met liefde voor jou een plek.

Meld je daarom hier aan!

 

Ik zie je vrijdag.

Tot dan!

Warme groet,

Ruth Beun

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief embedded content, klik dan op "accepteer". Bekijk onze Cookieverklaring.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.