Maandaggevoel

Heb jij dit maandag gevoel?

Vorige week kwam deze foto voorbij op FB.  Ik dacht nog “Wat een grappig plaatje! Wat grappig bedacht!” Het toverde zelfs een glimlach op mijn gezicht. Toen ik het nog eens goed op mij in liet werken, merkte ik dat ik er wat verdrietig van werd. Ik besefte mij namelijk dat er misschien wel een kern van waarheid in schuilt. En diep in mijn hart hoop ik dat ik er naast zit! 

Want, serieus, dit denk je toch niet echt? Dit voel je toch niet echt zo? Zo erg is het toch niet dat het morgen weer maandag is? Dat is echt niet wat ik je gun!

Ik gun het jou ECHT dat je met een fijn en goed gevoel naar het werk gaat. Dat je een fijne maandag-gevoel hebt! (of dinsdag-, woensdag-, donderdag-  of vrijdag-gevoel!)

Niet het gevoel dat je naar je werk MOET! Maar dat je werk MAG gaan, dat je weer jouw ding mag gaan doen, jouw passie kunt gaan uitvoeren!

En omdat ik jou dit gevoel gun, hebben Nina en ik a.s. vrijdag 7 juli onze workshop Breakthrough to happiness.

Wij willen zo graag dat jij voelt dat een “fijne maandag-gevoel” dichterbij is dan je in eerste instantie denkt. En dat jij de keuze hebt om jouw passie, jouw geluk te bereiken. Wij willen jou daar dolgraag bij helpen. En het kan nog! Wij reserveren met liefde voor jou een plek.

Meld je daarom hier aan!

 

Ik zie je vrijdag.

Tot dan!

Warme groet,

Ruth Beun

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *