Welke weg kies jij?

wegwijzer-rome

Na de lancering van het programma Maak je droom werkelijkheid kreeg ik een privébericht die ik graag wil delen. In dit bericht staat dat deze persoon de workshop duur vindt. Daarbij geeft hij ook aan hij voldoende bagage heeft om het allemaal zelf en alleen te doen. Hier is hij al jaren druk mee bezig.

Vanzelfsprekend vind ik dit fantastisch. Als coach ben ik altijd erg blij als mensen hoe dan ook, op wat voor manier dan ook, hun droom najagen! Ik heb ook geantwoord dat ik het heel fijn vind dat deze persoon zijn eigen manier heeft gevonden om zijn droom werkelijkheid te maken. En dit meen ik ook! Ik gun degene alle liefde van de wereld! Dit bericht deed mij denken aan een van de gesprekken van Nina en mij ter voorbereiding van onze programma’s. Wij hebben het hier namelijk uitvoerig over gehad.

Het bereiken van jouw doel, jouw droom zal heus wel een keer gebeuren. Alleen, WANNEER  gaat dit gebeuren?

Ik maakte toen de opmerking: Alle wegen leiden naar Rome. Je kunt oude vertrouwde paden nemen, een omweg nemen, een weg met bochten, via Tokyo of nog een een extra rondje Noord-Brabant doen.

De vraag is nu: WELKE WEG NEEM JIJ?     

Kies jij voor ons programma op 22 oktober a.s.? Nina en ik zijn er van overtuigd dat als jij deelneemt aan ons programma jij de meest korte route neemt om jouw droom werkelijkheid te maken. 

Meld je dan HIER aan of stuur een mail naar info@hetlotuseffect.nl

Wil je meer weten: lees dan HIER over het programma Maak je droom werkelijkheid. 

Kies je liever voor een andere weg? Dan kan, natuurlijk. Dan wens ik jou heel veel liefde op jouw pad!

Trouwens, dat deze persoon de workshop duur vindt, is erg persoonlijk. Daar kan ik verder niets over zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat de waarde die Nina en ik bieden tijdens onze workshop veel meer geld waard is dan dat we vragen. Dat komt omdat wij jou dit gunnen!!

Je krijgt twee coaches tot je beschikking die er een missie van hebben gemaakt om jou te helpen je droom werkelijkheid te maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *