Maak je droom werkelijkheid! I 22 oktober Roots coaching & counseling en Het Lotuseffect

gold

Ik heb al een tijdje het idee om te gaan bloggen. Het lijkt me helemaal top om anekdotes, informatie en alles wat ik belangrijk vind om te delen op te schrijven en te delen met jou.

Bloggen.

Dus, zo gezegd zo gedaan.

Ik ga bloggen.

En dan…

Dan merk ik dat er van alles met mij gebeurd. Alles, behalve bloggen. Wanneer ik namelijk achter mijn laptop ga zitten, komt er niets meer… geen informatie en geen onderwerpen, geen leuke anekdotes.

Ik blokkeer! Ik val compleet stil.

Daarna spelen allerlei gedachtes door mijn hoofd. Gedachten die mij niet verder helpen. Sterker, die mij alleen een vervelend en naar gevoel geven zodat ik niets op papier krijg.

De oplettende lezer heeft het natuurlijk allang gemerkt; Het is mij gelukt om deze blog te schrijven.        Ik heb mijn doel bereikt!

Ik heb het volgende gedaan en ik wil deze stappen graag met jou delen:

 1. Visualiseer jouw doel  In mijn geval heb ik gevisualiseerd. Dat mijn blog op mijn website staat, inclusief foto en tekst! Hoe geweldig en mooi de blog is geworden. Terwijl ik visualiseer voel ik mij ook blij, verheugd en enthousiast. Ik krijg er een positieve boost van!
 1. Maak een deadline Ja, ik ben van de deadlines. het werken naar een bepaalde datum en of tijd. Ik heb een afspraak gemaakt met mezelf dat ik voor dit weekend een blog op mijn website heb geplaatst. Als extra stok achter de deur heb ik een afspraak met een lieve vriendin gemaakt dat ik deze week de blog af heb.
 1. Hou focus  Blijf bij de les. Voor mij werkt het heel erg goed om mijzelf volledig af te schermen. Een goede tip hierbij is dat je een wekker gebruikt. Je zet de klok op bijvoorbeeld 15 minuten en focust jezelf. Daarna ga je even wat anders doen. Opvallend is hoeveel werk je kunt verzetten in 15 minuten tijd.
 1. Heb geduld Klinkt raar, maar neem even de tijd. Voordat je start, neem even enkele minuten de tijd om in een actie-stand te komen. Richt je dan op tip 1 voor de juiste focus.
 1. Doen!  Tja… heeft dit toelichting nodig !?!

Herken je dit?

 • Je hebt heel veel ideeën in je hoofd.
 • Je loopt over van energie.
 • Je weet wat je wilt, je weet welke richting je op moet gaan.
 • Je weet zelfs hoe jouw ideale leven eruit ziet.
 • Je weet dat je de ideale partner gaat ontmoeten.
 • Dat je in jouw droomhuis gaat wonen.
 • En dat jij gaat werken in jouw ideale baan.

Alleen….

Dan komen er allerlei mits-en en maar-en in allerlei vormen en maten voorbij. Gedachten die ervoor zorgen dat jij jouw doel niet gaat bereiken. Gedachten die zeggen dat je het niet kunt. Dat jij je moet afvragen hoe anderen erover denken. Dat je sowieso rekening moet houden met anderen.

Het enige wat je ermee bereikt is Niets!

Je hebt nog steeds niet die ideale baan, je woont nog steeds in je oude huis. En een andere partner tegenkomen… Nee, dat zit er nu allemaal niet in.

Wat doe je dan?

De stappen die ik hierboven weggeef, helpen je een zeker een eind op weg.

Wil je NU jouw doel bereiken?

Dus wil jij

 • jouw blokkades uit de weg ruimen?
 • stappen zetten naar jouw nieuwe werkelijkheid?
 • volledig in het leven staan?
 • je droom werkelijkheid maken!!!

Dan is de workshop Maak je droom werkelijkheid voor jou!

Nina en ik hebben een missie. Een missie om jou te helpen. Door samen met jou te kijken wat er tussen jou en dit verlangen in staat. Blokkades, overtuigingen. We gaan ermee aan de slag!

Je krijgt tijdens deze workshop 2 coaches die samen met JOU naar jou gaan kijken.

Een hele dag lang!

De waarde van deze workshop is eigenlijk €1355,00, maar wij willen jou ontzettend graag verder helpen. Het is onze missie om jou in je kracht te zetten.

Daarom bieden we je deze workshop NU aan voor € 297,00 incl. BTW.

Schrijf je in door het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@hetlotuseffect.nl.    Kijk op onze websites. www.rootscc.nl en www.hetlotuseffect.nl.

Heb je nog vragen?                                                                                                                                                 Twijfel je of dit de workshop is die JIJ nu nodig hebt, bel ons gerust voor meer informatie!

We beantwoorden je met liefde!

Wanneer   : 22 oktober 2016
Tijd            : 10-17 uur
Locatie     : volgt nog

 

One thought on “Maak je droom werkelijkheid! I 22 oktober Roots coaching & counseling en Het Lotuseffect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *