Met gevoel….. een nieuwe baan vinden.

zandpadVandaag was een mooie dag: het zonnetje schijnt, lekker buiten leven….je bent aan het genieten!

Ondanks dat je aan het genieten bent, baal je van het feit dat het morgen weer maandag is en de werkweek weer gaat beginnen. Je hebt al een tijdje het gevoel dat het werk niet meer bij je past of dat jij niet meer bij je werk past.

Vanzelfsprekend heb je zelf al geprobeerd om verder te kijken. Wellicht ben je al op zoek gegaan naar vacatures, heb je jouw CV aangepast en misschien ben je zelfs al een keer op gesprek geweest.

Toch is het nog niet gelukt van baan te veranderen.

Roots Coaching & Counseling kan je hierbij helpen. Hoe? Door jou inzicht te geven in jezelf, wat jouw gevoel echt wil, maar ook hoe je overkomt op anderen en hoe je hier mee om kan gaan. 

Om dit te bereiken heb je de juiste energie nodig. Dat gaat zeker niet altijd vanzelf, heel veel mensen kunnen hier de hulp van een coach bij gebruiken. Naast het helpen met het opzetten van een goede CV, goed social-media profiel en gesprekstechnieken, onderscheidt Roots Coaching & Counseling zich door er voor te zorgen dat je in de juiste energetische flow komt. De flow die je nodig hebt om de stap te zetten en de baan te vinden waar je aan toe bent.

Het gaat om jou en jouw gevoel, dus de sessies zijn 1 op 1 en niet in een groep.

Als dit je aanspreekt dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek waarin ik jou verder uitleg hoe Roots Coaching & Counseling jou verder kan begeleiden in het vinden van een passende baan.

Bel op 06-12046210 of mail naar info@rootscc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *